- Thank you received: 0
MIT campus
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
Csapat riadó!
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Hmmm... Furcsa... Ha kisz?röm az okt. 30 körüli eseteket, mint halloweeni szívatásokat, van 4 dátum ami lényeges. Ezek március 20 vagy 21, ugyanez júniusra, illetve szeptember 22-23 és december 21-22. A maximális eltérés +/-1 hét. Egy esetben 13 nap."szólal meg Azumi pár perc múlva.
Csapat riadó!
- Egy esetben 13 nap? És ugye az évszakok határaihoz képest, csillagászati szempontból lehetne fontos a dátum, érdemes lenne a csillagászati adatokkal is párosítani a dátumokat, ami fontos lenne. Ráadásul, ha ennyi furcsaság történik, akkor a környéke akad asztrális háttérzaj. A nyomozó pedig idén Március 20.án követett el öngyilkosságot.
- Ez nekem nagyon nem tetszik, de azt hiszem ilyen helyzetben kötelezettségeim is vannak.
Végig gondolva a helyes eljárást, megy egy szép hivatalos jelentés a fed?néven, rendfokozaton egyel?re. De a periodikusság, a valószín? háttérzaj, a több halott, az eddigi nyomozások sikertelensége elegend? indok a jelentéshez.
Természetesen a "Szell? vagy szellem" kérdést mint "lehetséges támadást" is beleveszem a jelentésbe, hogy eljárhassanak a légier? nyomozói, ha akarnak.
A helyi ügynök jó eséllyel nem ismer fel. Ha pedig az ügyre ahogy sejtem felülr?l is "azonnal ránéznek" akkor majd eldöntik, mi legyen. Persze már el?re sejtem, ebb?l hivatalos nyomozás lesz. Remélem a fed? storymat békén hagyják, és nem akarják, hogy vállaljam fel a valós rendfokozatot.
A jelentés végére odabiggyesztem az ötletet, megfelel?en tálalva: Az eddig nyomozó hallgatókból lehet "kadét / próbaid?s ügynök". Így is lehet a reptéren nyomozni, hiszen ez összefér az önjelölt szaglász ötlettel, de a fed?story többi részét sem üti (itt is sok balhéba keveredtem a ház érdekében, s nem csa legális dolgokba lehetett beszervezni), hátha nem szúrják el a fed?storyt.
Ha ugyanis azt lehúzzák, akkor *bármikor* jöhet olyan helyre áthelyezés, el?léptetéssel ami "fegyveres titkárn? munka" aminek nem örülnék...
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
A viszaérkez? utasítás szerint maradsz ahol vagy, de a f? tevékenységi köröd inkább az lesz, hogy ezt az esetet, mint érdekl?d? végignyomozod és közben próbálj meg annyi hallgatót összetoborozni, hogy érdemes legyen egy évfolyamot elindítani ebben a témában a légier? számára.
Csapat riadó!
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
Shadowrun a fórumon
-
Renton Bandái
- Bemesélés 1. rész - A banda klubházában
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.
How to resolve AdBlock issue?